top of page
  • Foto van schrijverHella de Wit

Kennismaken met Buiten Afscheid?


Omdat de open dag die ik voor ogen had er voorlopig niet inzit, wil ik de deuren bij Buiten Afscheid op een andere manier openen voor geïnteresseerden. Daarom ben ik voorlopig iedere dinsdag van 19.00 – 21.00 uur en donderdag van 10.00 – 13.00 uur geopend.


Mocht je door eerdere berichten nieuwsgierig zijn geworden naar de mogelijkheden die het afscheidshuis kan bieden of wil je gewoon eens een kijkje nemen achter die groene voordeur, dan ben je van harte welkom. Stuur me een mail (welkom@buitenafscheid.nl) of bel me op 06-10826243 voor het maken van een afspraak.


Als onze afspraak niet door kan gaan, omdat het afscheidshuis in gebruik is, dan laat ik het je uiteraard zo snel mogelijk weten en maken we een nieuwe afspraak.


Vanaf donderdag 2 december staat de koffie voor je klaar!댓글


bottom of page