top of page

Een ruimte die voelt als thuis

Afscheidshuis Buiten Afscheid heeft een huiselijke sfeer. Ik wil nabestaanden graag de mogelijkheid geven om afscheid te nemen in een ruimte waar zij zich thuis voelen. Een vrijstaand huis dat van alle gemakken is voorzien en de faciliteiten heeft om deze dagen op een passende manier vorm te geven. Overnachten is mogelijk in de gastenverblijven op de eerste verdieping. Als nabestaande kun je ervoor kiezen om veel tijd door te brengen bij de overledene.

Beweeg je vrij in de tuin

Als je verblijft bij Buiten Afscheid kun je gebruikmaken van de ruime en groene tuin. Een prettige plek om even te ontspannen, een wandeling te maken of voor kinderen om buiten te spelen. Ook voor hen is hier alle ruimte om zich vrij te bewegen in en om het huis en op hun eigen manier om te gaan met het overlijden. 

Afscheidshuis ruimte
Afscheidshuis ruimte

“Bij Buiten Afscheid krijg je alle ruimte om in een bijzondere omgeving de laatste dagen samen door te brengen.”

Opbaren, verblijven en samenkomen

Bij Buiten Afscheid ligt de overledene opgebaard en bepaal je zelf wanneer en met wie je in het huis verblijft. Ik bied graag een geborgen plek aan voor iedereen die op een eigen wijze vorm wil geven aan de laatste dagen tot het afscheid. Waar je samenkomt met anderen en voldoende opties hebt om je terug te trekken als je even alleen wil zijn.

Afscheidshuis ruimte
Afscheidshuis ruimte

Bij Buiten Afscheid is het mogelijk om:

  • de overledene op te baren;

  • de overledene te verzorgen;

  • te overnachten in de gastenverblijven op de eerste verdieping;

  • gebruik te maken van de tuin met terras en wandelpaden;

  • condoleancebezoek te ontvangen.

Aan alles is gedacht

Het huis is ruim opgezet en geschikt om kort en lang te verblijven. Ook aan (klein)kinderen is gedacht. Zij kunnen zich zowel binnen- als buitenshuis vermaken. In de huiselijke sfeer die we hebben gecreëerd, hopen we dat iedereen zich snel thuis voelt. En voel je de behoefte om je even terug te trekken, dan biedt het wandelpad door de tuin een beschutte plek om alleen te zijn. Wil je meer weten?

bottom of page