top of page
afscheid tijd

Tijd om samen te zijn

Bij Buiten Afscheid heb je alle tijd om samen te zijn. Met de overledene, maar ook met andere nabestaanden. In mijn afscheidshuis bepaal je zelf hoe je de dagen tot de uitvaart indeelt. Hier bied ik iedereen de gelegenheid om afscheid te nemen in een persoonlijke en huiselijke sfeer. Tijdens de dagen rondom het laatste afscheid is dit een geborgen plek om samen te verblijven. En heb je de behoefte om een frisse neus te halen? De ruime tuin biedt met een klein bos, wandelpaden en diverse plaatsen om te gaan zitten de gelegenheid om ongestoord te wandelen en tot bezinning te komen.

afscheid tijd

“Als je hier loopt, omringd door natuur, dan vergeet je even alles om je heen. Een rondje door de tuin doet me altijd goed en helpt om tot bezinning te komen.”

Bepaal zelf wanneer je hier wil zijn

afscheid tijd

Als je gebruikmaakt van mijn afscheidshuis geef je zelf invulling aan de dagen. Of je nu de hele dag en nacht bij de overledene in de buurt wil blijven of niet, het huis staat de komende dagen helemaal en exclusief tot jullie beschikking. Bepaal zelf wanneer je hier wil zijn.

De dagen na een overlijden vliegen voorbij. Buiten Afscheid is een plek die in deze periode houvast geeft en waar je het afscheid vorm kunt geven op een manier die past bij jou en bij het leven dat de overledene heeft geleefd. Neem de tijd en doe het op je eigen manier. Samen met de uitvaartbegeleider denk ik graag met je mee.

bottom of page