top of page

Een persoonlijk afscheid in een huiselijke omgeving

Buiten Afscheid is een afscheidshuis waar de overledene wordt opgebaard en je tot de dag van de uitvaart kunt verblijven. In het speciaal voor dit doel aangepaste woonhuis bied ik je een unieke plek aan die tijdens deze dagen exclusief voor jullie beschikbaar is. In het huis, gelegen in het groen, ontvang je condoleancebezoek, kom je samen en haal je herinneringen op. De sfeer en de grote tuin maken het een bijzondere plek. Bij Buiten Afscheid breng je de dagen door op je eigen tempo en heb je de gelegenheid om een intieme uitvaartdienst te houden.

Opbaren afscheidshuis
Opbaren afscheidshuis

Op je eigen manier afscheid nemen

In mijn afscheidshuis neem je op je eigen manier afscheid van een geliefde. Dat begint al met de laatste verzorging, waarvoor een aparte ruimte is ingericht. Deze ruimte is ingericht met zoveel mogelijk zachte materialen en warme kleuren waardoor het voor nabestaanden laagdrempeligers is om bij de laatste verzorging aanwezig te zijn of mee te helpen. Tijdens de dagen dat je bij Buiten Afscheid verblijft, kun je op elk gewenst moment bezoek ontvangen. Het is mogelijk om ondersteuning te krijgen bij de organisatie van het condoleancebezoek, zoals bij de afstemming met de uitvaartbegeleider of cateraar, het verwelkomen van het bezoek en het huis weer aan kant maken na het vertrek van gasten. Condoleancebezoek kan naar wens worden ingevuld. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op.

“Ik gun iedereen de tijd en ruimte voor een mooi en passend afscheid.”

Uitvaart in besloten kring

Ook is het mogelijk om bij Buiten Afscheid een ceremonie in besloten kring te houden. De ruimte op de begane grond wordt dan omgebouwd tot een ceremonieruimte voor 20-25 personen. Een fotopresentatie en het afspelen van muziek behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Aansluitend kan de overledene naar de begraafplaats of het crematorium worden gebracht. Voel je welkom om contact met mij op te nemen als je hier meer over wil weten.

Opbaren afscheidshuis

“Op een goede en passende manier afscheid nemen van een overleden dierbare draagt bij aan de start van het rouwproces. Met Buiten Afscheid wil ik hier graag een bijdrage aan leveren.”

Aandachtspunten voor een bewust & passend afscheid

Om je te inspireren heb ik een document opgesteld met aandachtspunten voor een bewust en passend afscheid. In dit document tref je ook een overzicht aan met mooie initiatieven uit de uitvaartbranche. Vul onderstaand contactformulier in om dit document in je mailbox te ontvangen. 

Dank voor je bericht, je ontvangt de tips in je mailbox.

anker contactformulier
bottom of page