top of page
  • helladewit

Waar de een zich voorbereid op kerstmis ...


... bereid de ander zich voor op een afscheid.


Eerder deze week had ik bij Buiten Afscheid een vader met zijn dochter op bezoek. Omdat zijn vrouw erg ziek is, zijn zij aan het bedenken hoe zij dit afscheid voor zich zien. Gewoon eens voelen wat bij hen past.


De ouders zelf wonen niet in de buurt van Prinsenbeek, maar hun dochter wel en ze gunnen het haar en haar gezin om als het zover is op een fijne manier afscheid van haar te kunnen nemen. Mooi om te zien hoe ze elkaar aanvullen en met elkaar van gedachten wisselen en daarbij zoeken naar wat zij nodig hebben.


Vanuit mijn kant kon ik wat alternatieve opties aandragen waarvan ik dacht dat die zomaar eens bij hen zouden kunnen passen. Hopelijk helpt hen dit om straks op een fijne manier afscheid te kunnen nemen van hun dierbare vrouw/moeder. Zodat zij later (ondanks gevoelens van gemis en verdriet) met mooie herinneringen kunnen terugdenken aan deze tijd.


Ervaren of mijn afscheidshuis bij je past? Dat kan! Bel me voor het maken van een persoonlijke afspraak, kom voor een vrijblijvende rondleiding en bespreek samen met mij je wensen.


Comments


bottom of page