top of page
  • helladewit

Verbonden in de uitvaart: netwerkevent & borrelNetwerkevent & borrel

Gwendolyn Pieters Uitvaartfotografie en Buiten Afscheid hebben de handen ineengeslagen om een netwerkevent voor de uitvaartbranche te organiseren. Het event is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de uitvaartbranche of hierin geïnteresseerd is. Voel je je aangesproken, lees dan zeker even verder en meld je aan voor deze inspirerende bijeenkomst op maandagavond 2 oktober a.s.


Er was eens een Zieltje ...

Tijdens deze avond wordt de betoverende voorstelling "Er was eens een Zieltje ..." opgevoerd door Babette Holtmann en gitarist Hans Kunneman. Deze sprankelende muzikale familievoorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van Marie-Claire van der Bruggen dat op zijn beurt weer is gebaseerd op het boek "Het sprookje van de dood". Zieltje, het hoofdpersonage, neemt je mee op haar avontuur en laat je ontdekken wie je werkelijk bent en waar je vandaan komt. Het is een voorstelling vol verrassingen en een mooie boodschap die je niet wilt missen.


Een avond vol verbinding

Als locatie voor deze avond vol verbinding mogen wij gebruikmaken van de mooie afscheidslocatie De Vier Jaargetijden (Rucphensebaan 95) in Roosendaal.


Het programma ziet er als volgt uit:

18.30 uur Ontvangst bij De Vier Jaargetijden

19.00 uur Voorstelling "Er was eens een Zieltje ...".

20.00 uur Netwerkborrel

22.00 uur Afsluiting


Zien we je 2 oktober?

Lijkt het je leuk om andere uitvaartprofessionals te ontmoeten, bestel dan je kaartje via onze pagina op de website van eventbeheerder EventBrite. Klik op onderstaande link.


Wij kijken er in ieder geval naar uit om je te verwelkomen. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Gwendolyn Pieters | Gwendolyn Pieters Uitvaartfotografie 06-47695486

Hella de Wit | Buiten Afscheid 06-10826243
Comments


bottom of page