top of page
  • helladewit

Verbonden in de Uitvaart


Netwerkevent & borrel


Gwendolyn Pieters Uitvaartfotografie en Buiten Afscheid hebben de handen ineengeslagen om op maandag 2 oktober a.s. een netwerkevent voor de uitvaartbranche te organiseren. Ben je werkzaam in de uitvaartbranche? Wil je jouw netwerk uitbreiden met gelijkgestemden binnen dezelfde branche? Dan is deze avond een go-to! Het belooft een avond vol waardevolle ontmoetingen, nieuwe inzichten en mooie gesprekken te worden. .


Er was eens een Zieltje ...


Tijdens deze avond wordt de betoverende voorstelling "Er was eens een Zieltje ..." opgevoerd door Babette Holtmann en gitarist Hans Kunneman. Deze sprankelende muzikale voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van Marie-Claire van der Bruggen dat op zijn beurt weer is gebaseerd op het boek "Het sprookje van de dood". Zieltje, het hoofdpersonage, neemt je mee op haar avontuur en laat je ontdekken wie je werkelijk bent en waar je vandaan komt. Het is een voorstelling vol verrassingen en een mooie boodschap die je niet wilt missen.


Een avond vol verbinding


Als locatie voor deze avond vol verbinding hebben we gekozen voor de mooie afscheidslocatie De Vier Jaargetijden (Rucphensebaan 95) in Roosendaal.


Het programma ziet er als volgt uit:

18.30 uur Ontvangst bij De Vier Jaargetijden

19.00 uur Voorstelling "Er was eens een Zieltje ...".

20.00 uur Netwerkborrel

22.00 uur Afsluiting

Zien we je 2 oktober?


Lijkt het je leuk om andere uitvaartprofessionals te ontmoeten, bestel dan je kaartje via onze pagina op de website van eventbeheerder EventBrite. Klik op onderstaande link.Wij kijken er in ieder geval naar uit om je te verwelkomen. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Gwendolyn Pieters | Gwendolyn Pieters Uitvaartfotografie 06-47695486


Hella de Wit | Buiten Afscheid 06-10826243

Comments


bottom of page