top of page
  • helladewit

Inloopochtend donderdag 8 september 2022


Bij Buiten Afscheid weten we dat je met aandacht afscheid wilt nemen van een overleden dierbare en daarvoor heb je een plek nodig waar je dit kunt doen op een manier die bij de overledene en jullie als nabestaanden past. Het probleem is dat je eigen huis hiervoor niet altijd de gewenste of meest geschikte plek is en de grotere uitvaartcentra vaak niet zo huiselijk aanvoelen. Waardoor je je opgejaagd en onrustig voelt.

Zeker omdat de periode tussen overlijden en de uitvaart als een emotionele rollercoaster kan aanvoelen. Dat is waarom ik nabestaanden een plek bied waar zij zelf tot rust kunnen komen, zodat zij op een passende en bewuste manier afscheid kunnen nemen van de overledene.


Ervaren of mijn afscheidshuis bij je past? Dat is makkelijk! Loop op donderdagochtend 8 september tussen 10.00 – 12.00 uur even binnen voor een kennismaking, volg vrijblijvend een rondleiding en bespreek indien gewenst samen met mij de wensen die je hebt. Als je namelijk keuzes maakt die bij je passen, voorkom je dat je na een uitvaart met een gevoel van frustratie achterblijft. In plaats daarvan kun je ondanks het verdriet en gevoelens van gemis troost vinden in de herinneringen aan deze periode.

Adres: Postbaan 11 te Prinsenbeek.


Kijk voor je vertrekt nog even naar de status van het afscheidshuis rechts bovenaan op de website. Als het afscheidshuis in gebruik is, kan de inloopochtend namelijk niet doorgaan en wordt dit hier vermeld.


Commentaires


bottom of page