top of page
  • helladewit

Wat heb jij eigenlijk al geregeld?Wat heb jij eigenlijk geregeld voor later? En nee, daar is het niet veel te vroeg voor. Je weet immers nooit wat de toekomst brengt, toch? Misschien heb je heel uitgesproken ideeën over je uitvaart - heb je daar al eens met iemand over gesproken? Of zijn er dierbaren die je beslist iets persoonlijks wilt nalaten - weten zij dit? Een makkelijke manier om al je wensen, ideeën en belangrijke informatie nu al voor later op te slaan, is Life After Me, een soort digitale, zeer goed beveiligde kluis. Voor je eigen gemoedsrust en die van je dierbaren.


In de praktijk merk ik dat er over dit soort onderwerpen maar weinig wordt gesproken. Terwijl het nabestaanden enorm kan helpen als zij weten waar ze bepaalde belangrijke gegevens en waardevolle documenten kunnen vinden. Dat was voor mij de reden om officieel partner te worden van Life After Me. Want ook dit valt voor mij onder je afscheid goed willen regelen voor degenen die je achterlaat. Wil je hier meer over weten? Op de contactpagina vind je de mogelijkheid om de digitale brochure eenvoudig aan te vragen.


Life After Me is er dus niet alleen voor je uitvaartwensen. Je kunt op dit digitale platform alles wat voor jou van belang is verzamelen en opslaan. Zoals bijvoorbeeld juridische documenten, belangrijke contracten, investeringen, belastingzaken, accountgegevens en hypotheekakten. Je kunt hier alles bewaren van zakelijk tot privé. Als gebruiker kies je per onderdeel aan wie je deze gegevens toevertrouwd, zodat deze persoon je belangen na je overlijden goed kan behartigen.Comments


bottom of page