top of page
  • helladewit

Tijd voor een mooi gesprek over ... leven met de dood


Niets raakt ons zo en maakt zoveel los als de dood. Tegelijkertijd vinden we het maar moeilijk om er met anderen over te praten. Om dit gevoelige onderwerp toch bespreekbaar te maken organiseert Tom van Dijk Uitvaarten samen met Buiten Afscheid in Prinsenbeek op zondagmiddag 6 november a.s. een dialooggesprek over ‘leven met de dood’.


Laat je inspireren

Denk je dat er nog ‘iets’ is na de dood? En welke invloed heeft dit op je leven nu? Kan iemand die dood is er toch nog op een bepaalde manier zijn? En ben je zelf bang om ooit dood te gaan of om iemand die je dierbaar is te verliezen? Het zijn enkele voorbeelden van vragen en onderwerpen die deze middag aan bod kunnen komen. Neem samen met vijf tot zeven andere mensen deel aan het dialooggesprek in de huiskamer van Buiten Afscheid. Het delen van eigen ervaringen en het zonder oordeel naar elkaar luisteren staan daarbij voorop.


Luisteren zonder te oordelen

Gespreksleider Rob van Tilburg is ritueelbegeleider bij afscheid én medevennoot van het in Breda gevestigde Tom van Dijk Uitvaarten. Beroepsmatig voert Rob vaak gesprekken met nabestaanden over het leven en de dood. Daarnaast is hij al jaren bekend met de kracht van de dialoog, zowel als deelnemer, organisator en gespreksleider van ‘Nederland in Dialoog’. Deze middag zal Rob dezelfde, speciaal hiervoor ontwikkelde dialoogmethodiek gebruiken.


Wees welkom

Zondag 6 november ben je van harte welkom om deel te nemen aan ‘Een mooi gesprek over… leven met de dood’. Alleen of met tweeën, ongeacht je leeftijd en of je al eens een dierbare heeft verloren of niet. Deelname en koffie/thee zijn gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Meld je aan door een mail te sturen naar info@tomvandijkuitvaarten.nl.

Vervolgens word je zondag 6 november vanaf 12.30 uur gastvrij ontvangen aan de Postbaan 11 in Prinsenbeek. De dialoog zelf start exact om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur.


Graag tot zondag 6 november!

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Bel me gerust op 06-10826243.


Hartelijke groet,

Hella

Comments


bottom of page