top of page
  • Foto van schrijverHella de Wit

Open dag bij Buiten Afscheid geannuleerd


Open dag Buiten Afscheid

Update: Door de actuele ontwikkelingen en de aangescherpte maatregelingen rondom het coronavirus is besloten om de open dag van zaterdag 20 november te annuleren. Een nieuwe datum wordt t.z.t. bekend gemaakt.


Op zaterdag 20 november a.s. organiseer ik een open dag en ben je van harte welkom om kennis te maken met Buiten Afscheid. Om iedereen de mogelijkheid te geven om langs te komen, word je in verband met de maatregelen rondom Covid-19 verzocht om een mondmasker te dragen. Mocht je op een ander moment willen afspreken om een keer te kijken of meer informatie te krijgen, neem dan gerust contact met me op. Ik ben telefonische bereikbaar op 06-10826243 of per mail welkom@buitenafscheid.nl.


Wil je me volgen? Dat kan natuurlijk!

Ik ben te vinden op Instagram, Facebook en LinkedIn. Via deze kanalen hou ik je op de hoogte van mijn avontuur met Buiten Afscheid en interessante ontwikkelingen op uitvaartgebied. Ook al is de dood een onderwerp waar we ons het liefst niet teveel mee bezighouden, toch zijn er veel mooie initiatieven en alternatieven die ik graag met je wil delen.Comments


bottom of page