top of page
  • helladewit

Op de koffie bij ...


Cordis Uitvaart & Buiten Afscheid, voor al je vragen

Samen met Patricia Notting van Cordis Uitvaart heet ik je voorlopig elke 3e donderdag van de maand van harte welkom en staat de deur van Buiten Afscheid voor je open voor een verse kop koffie of thee. Patricia en ik zijn dan aanwezig om al je vragen over afscheid en uitvaart te beantwoorden. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden op dit moment, dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Waardevolle gesprekken

Deze inloop-koffie-ochtend sluit naadloos aan op de campagne van SIRE-campagne ‘De dood. Praat erover, niet eroverheen’. SIRE: “Ruim één op de drie mensen praat nooit over de dood. En dat terwijl het juist erg waardevol is om samen vroegtijdig bij de dood stil te staan, erover te praten en zo te leren wat iemand belangrijk vindt. SIRE wil hiermee mensen aan zetten om de dood bespreekbaar te maken.


Persoonlijk afscheid, met rust en ruimte

Deze kernwaarden passen Buiten Afscheid en Cordis Uitvaart als een warme jas. Om die reden bundelen wij voor deze gelegenheid de krachten. Buiten Afscheid biedt families een huiselijke plek om op eigen wijze en tempo afscheid te nemen van een overleden dierbare. “Rust is erg belangrijk, dat kun je families geven door ze het vertrouwen te geven dat ze hun eigen keuzes mogen maken, waarbij ik ze ontzorg om dit voor hen te faciliteren” aldus Patricia. We vinden het allebei erg belangrijk dat nabestaanden hun hart kunnen volgen, zodat zij later met een warm en goed gevoel terugkijken op het afscheid.Comments


bottom of page