top of page
  • helladewit

Open dag Buiten Afscheid op zaterdag 16 september


Kom vrijblijvend eens kennismaken


Op zaterdag 16 september organiseert Buiten Afscheid weer een open dag. Je bent dan van 11.00 - 15.00 uur van harte welkom voor een kijkje achter de schermen. Naast een rondleiding door het afscheidshuis, kun je er ook verschillende andere mooie initiatieven uit de uitvaartbranche zien, zoals o.a. een deksel van Kleurjekist, een koestersteen van Jacomijn van der Donk, troostvaasjes, het gedenkkastje van Memories at home, bijzondere urnen van Royal Blue .


Wat als het afscheidshuis in gebruik is?


In dat geval kan de open dag uiteraard helaas niet doorgaan. Kijk voor je vertrekt voor de zekerheid nog even op de website van Buiten Afscheid. In de status van het afscheidshuis bovenaan iedere webpagina kun je terugvinden of het afscheidshuis in gebruik is (mocht dat zo zijn, dan gaan de open dag niet door).


Komt deze datum je niet goed uit?


Mocht je voor deze dag al een andere invulling hebben of liever op een rustig moment een keer kennismaken met Buiten Afscheid, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Bel me in dat geval even voor het maken van een afspraak. Ik ben bereikbaar op 06-10826243.


Graag tot ziens op 26 september a.s. of op een ander - door jou zelf gekozen - moment!


Adres: Postbaan 11 te Prinsenbeek


Hartelijke groet,


Hella

Comments


bottom of page