top of page
  • helladewit

Mooi-Mens Verhalen
Onder de naam “Keelkracht” maakt Kimy Ilic bijzondere en inspirerende podcasts. Hierin deelt zij haar waarheid over het ouderschap en maakt zij alledaagse uitdagingen bespreekbaar. Daarnaast maakt zij ook een serie onder de noemer “Mooi-Mens Verhalen” en laat dat nou net de podcast zijn waarvoor ze mij heeft gevraagd.


Kimy en ik hebben elkaar leren kennen, toen zij op bezoek was bij een familie die op haar beurt weer te gast was bij Buiten Afscheid. Al snel bleek dat we een klik hadden en in de tijd is gebleken dat we ook veel interesses delen. Leuk om met haar te kunnen praten over de mogelijkheden bij Buiten Afscheid. Het gesprek leidde ons naar veel verschillende onderwerpen, waarmee we je hopelijk kunnen inspireren. Zo spraken we onder andere over het feit dat je als familie vrij bent in je keuze voor een uitvaartbegeleider (je bent dus niet verplicht om voor de organisatie te kiezen die hoort bij je uitvaartverzekering) en over het belang van het betrekken van kinderen bij een uitvaart.


Nieuwsgierig geworden? Luister dan op je gemak eens naar deze podcast . https://open.spotify.com/episode/2ZP9cnBqjua9GOLuE332hk


Veel luisterplezier gewenst.


Lieve groeten,

Kimy & Hella


PS: Meer informatie over de activiteiten van Kimy Ilic vind je op instagram "kimy-ilic" en op haar website www.keelkracht.nl (deze komt binnenkort online) en natuurlijk "via haar podcast "Keelkracht".


Comments


bottom of page