top of page
  • helladewit

Kennismaken met Buiten Afscheid


Met het afscheidshuis in Prinsenbeek bied ik nabestaanden in de dagen na het overlijden tot aan de dag van de uitvaart alle tijd en ruimte om samen te zijn. Samen met de overledene, maar ook met andere nabestaanden. 

 

Bij Buiten Afscheid heb je de beschikking over het huis met de bijbehorende tuin zonder dat je andere rouwenden tegenkomt. Je kunt er je bezoek ontvangen, als je wil in besloten kring een afscheidsceremonie houden of er ongestoord door de tuin wandelen om even tot bezinning te komen. Of je nu de hele dag bij de overledene in de buurt wil blijven of niet, het huis staat deze dagen exclusief tot je beschikking. Je kunt er zelfs blijven overnachten.

 

Ervaren of Buiten Afscheid bij je past of gewoon benieuwd naar de mogelijkheden die het afscheidshuis biedt, loop dan geheel vrijblijvend eens binnen!

 

Zaterdag 25 mei  a.s.

10.00 – 12.30 uur

Postbaan 11 te Prinsenbeek

 

Mocht je liever eens een aparte afspraak maken, dan kan dat natuurlijk ook. Op de contactpagina van deze website vind je mijn contactgegevens.

 

Kijk zaterdag voor je vertrekt voor de zekerheid nog even op de website. Op het moment dat het afscheidshuis in gebruik is, kan deze dag helaas niet doorgaan en wordt dit hier vermeld.

 

Hartelijke groet,

Hella

Comments


bottom of page