top of page
  • helladewit

Bijzondere ontmoetingen bij Buiten Afscheid


Afgelopen zondag gaven Ineke Visschers en Laura van Gerve bij Buiten Afscheid voor 24 geïnteresseerden een indrukwekkende demonstratie van hun mediumschap. Tijdens deze sessie hebben zij met circa 10 overleden dierbaren contact kunnen maken. Wat een onvergetelijke ervaring was dat!


Net als de anderen had ik natuurlijk ook gehoopt op een boodschap van mijn overleden vader, opa, oma, mijn ome Toon, schoonmoeder & -vader of onlangs overleden vriendin, maar helaas was dat niet het geval. Maar natuurlijk was ik erg blij voor diegenen voor wie wel een contact tot stand kwam en vond ik het indrukwekkend hoe liefdevol de boodschappen waren die vanuit de spirituele wereld werden doorgegeven.


Deze boodschappen waren niet alleen liefdevol, maar ook ontroerend en herkenbaar voor diegenen voor wie ze bedoeld waren. Bijzonder om te zien dat het soms even zoeken was voor wie de boodschap bestemd was, maar dat uiteindelijk altijd duidelijk werd waarom de spirituele wereld deze weg koos. En dan de boodschappen:

·       een oprecht “dankjewel”;

·       een verontschuldiging;

·       uitdrukkingen van liefde;

·       specifieke gedeelde herinneringen;

·       een advies over problemen in het huidige leven van hun dierbaren;

·       een uitleg waarom de dingen bij leven waren zoals ze waren;

·       uitingen van begrip;

·       en duidelijke raad om vooral je hart te volgen.

Wat een bijzondere manier om de geziene en ongeziene wereld zo liefdevol met elkaar verbonden te zien.

 

En als ik het zo omschrijf, lijken de boodschappen natuurlijk heel algemeen en inzetbaar voor héél veel mensen. Maar geloof me als ik zeg dat de boodschappen heel specifiek waren en voor de ontvanger ervan enorm herkenbaar en duidelijk. Het was prachtig om te zien hoe deze boodschappen een diepe indruk maakten en troost boden aan de aanwezigen, zelfs als er voor hen niemand was doorgekomen.

 

Mediumschap gaat verder dan woorden, het biedt een brug tussen de fysieke en spirituele wereld en schenkt hoop en heling aan degenen die achtergebleven zijn. De sessie was een mooie ervaring en een krachtig bewijs van hoe liefde en verbinding voortleven, zelfs na de dood.

Mijn dank gaat uit naar Ineke en Laura voor hun respectvolle en empathische benadering. Het was een middag vol warmte, verbinding en liefde die me diep geraakt heeft.

 

Wist je trouwens dat ik bij Buiten Afscheid regelmatig een bijeenkomst organiseer met een thema dat de uitvaartbranche raakt? Volg me op Instagram en Facebook of kom anders nog eens terug naar mijn website. Hier worden nieuwe evenementen sowieso gecommuniceerd.


Comments


bottom of page