top of page
  • Foto van schrijverHella de Wit

Trots en gelukkig, de website van Buiten Afscheid staat online


Buiten Afscheid Prinsenbeek


Vandaag is het zover: de website van Buiten Afscheid staat online. Achter de schermen ben ik al een tijd bezig met de voorbereidingen en om dan nu te zien dat het afscheidshuis is geworden zoals ik had gehoopt, maakt me trots en gelukkig. Met Buiten Afscheid wil ik nabestaanden alle ruimte bieden voor een mooi afscheid dat past bij het leven dat de overledene heeft geleefd.


Tijd om samen te zijn.

In de dagen na het overlijden tot aan de dag van de uitvaart heb je alle tijd om samen te zijn. Met de overledene, maar ook met andere nabestaanden. In mijn afscheidshuis in Prinsenbeek bied ik je de gelegenheid om de overledene op te baren en afscheid te nemen in een persoonlijke en huiselijke sfeer. Je kunt er je bezoek ontvangen, als je wilt een afscheidsceremonie houden of er ongestoord wandelen in de tuin om even tot bezinning te komen. Of je nu de hele dag bij de overledene in de buurt wil blijven of niet, het huis staat deze dagen exclusief tot je beschikking. Je kunt er zelfs blijven overnachten. Bepaal zelf wanneer je hier wil zijn.


Een ruimte die voelt als thuis.

Buiten Afscheid is een voormalig woonhuis dat is omgebouwd tot een afscheidshuis. Een vrijstaand pand dat van alle gemakken is voorzien en de faciliteiten biedt om deze dagen op een passende manier vorm te geven. Naast de ruime woonkamer waar de overledene kan worden opgebaard, beschikt het huis over een sfeervolle verzorgingsruimte, een keuken, een badkamer en 2 gastenverblijven (ieder voor 2 personen).


Samenwerken aan een uniek afscheid.

Met Buiten Afscheid verwezenlijk ik mijn droom om een bijdrage te leveren aan een mooi en passend afscheid als iemand is overleden. Dat kan ik natuurlijk niet alleen en daarom werk ik graag samen met professionele uitvaartbegeleiders. Zelf begeleid ik geen uitvaarten, wel bied ik je hier een bijzondere plek om afscheid te nemen.


Kennismaken?

Ik ben trots op het eindresultaat en nodig je graag uit voor een kennismaking met Buiten Afscheid. Op 20 november organiseer ik van 11.00 – 16.00 uur een open dag en ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Mocht je op een ander moment willen afspreken om een keer te kijken of meer informatie te krijgen, neem dan gerust contact met me op. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-10826243 of per mail via hella.dewit@buitenafscheid.nl.


Wil je me volgen, dat kan natuurlijk.

Ik ben te vinden op Instagram, Facebook en LinkedIn. Via deze kanalen hou ik je op de hoogte van mijn avontuur met Buiten Afscheid en interessante ontwikkelingen op uitvaartgebied. Ook al is de dood een onderwerp waar we ons het liefst niet teveel mee bezighouden, toch zijn er veel mooie initiatieven en alternatieven die ik graag met je wil delen.


コメント


bottom of page