top of page
  • helladewit

Wat als je voor euthanasie wilt kiezen en je je eigen huis hiervoor niet de gewenste plek vindt?


Wat als je aan de voorwaarden voldoet om voor euthanasie in aanmerking te komen, maar thuis overlijden - om welke reden dan ook - geen optie voor je is? Bijvoorbeeld omdat je nabestaanden bang zijn om deze plek in huis te blijven associëren met het overlijden. Buiten Afscheid biedt je in dat geval alle ruimte voor een mooi afscheid.

 

Een familie die in een dergelijke situatie voor Buiten Afscheid koos, heeft deze dag als bijzonder waardevol ervaren. Zij trokken op de bewuste dag met volle boodschappentassen en koffers het huis in, lunchten uitgebreid met elkaar, haalden herinneringen op en wandelden door de tuin om even tot bezinning te komen. Aan het einde van deze dag is deze meneer te midden van zijn dierbaren overleden. Ook de dagen daarna hebben zij bij Buiten Afscheid ingevuld zoals zij graag wilden en ondanks het verdriet en gevoelens van gemis, kijken zij met warme herinneringen terug op deze periode.

 

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden bij Buiten Afscheid of kennis willen maken om je wensen te bespreken, neem dan gerust geheel vrijblijvend eens contact met me op. Ik ben bereikbaar op 06-10826243.

 

Hartelijke groet,

Hella

コメント


bottom of page