top of page
  • helladewit

Nieuwe kans voor een kennismaking met Buiten Afscheid


Ook deze maand is er weer een mogelijkheid om eens bij het afscheidshuis aan de Postbaan 11 in Prinsenbeek binnen te lopen. Gewoon om eens te kijken hoe het er van binnen uitziet, maar er is ook de gelegenheid om je vragen te stellen over de mogelijkheden die je bij Buiten Afscheid hebt. Nog steeds hoor ik regelmatig "Ben toch eigenlijk wel benieuwd hoe het er bij Buiten Afscheid uitziet" en "Ik neem me iedere keer voor om eens te gaan, maar er komt steeds iets tussen". Misschien is dit dan de keer die bij jou past. A.s. donderdagochtend 16 februari staat de koffie vanaf 10.30 - 12.00 uur voor je klaar en heb je de gelegenheid om eens een kijkje te nemen en antwoord te krijgen op je vragen.


Ook is Patricia Notting van Cordis Uitvaart aanwezig. Dus mocht je vragen voor haar hebben, dan is dit ook een mooie gelegenheid. We hebben alle tijd om met je van gedachten te wisselen.


Kijk voor je vertrekt nog wel even op de site van Buiten Afscheid. Als het afscheidshuis in gebruik is, kan de inloopochtend niet doorgaan. Dit wordt dan bovenaan iedere webpagina vermeld. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een ander moment. Bel me in dat geval op 06-10826243.


Adres: Postbaan 11 te Prinsenbeek Tot donderdag?

Comments


bottom of page