top of page
  • helladewit

Demonstratie mediumschap


Op zondagmiddag 7 juli a.s. geven Laura van Gerve en Ineke Visschers bij Buiten Afscheid een demonstratie over mediumschap. Mediumschap gaat over het liefdevol doorgeven van boodschappen van overleden dierbaren op zo'n manier dat het herkenbaar is voor degene voor wie de boodschap bedoeld is. Tijdens deze middag proberen zij de geziene en ongeziene wereld met elkaar te verbinden. 


Vaak willen de overledenen een boodschap doorgeven, een uiting van liefde laten voelen of simpelweg laten weten dat ze er nog steeds zijn en met je mee kunnen kijken in dit leven. Het aardse lichaam is er niet meer, maar de ziel zal steeds voortleven. En dat is waarmee ieder van ons verbonden is met zijn/haar geliefden. 


Helaas zal het niet mogelijk zijn om voor iedereen een contact te maken, daar hebben Laura en Ineke geen invloed op. Het is de spirituele wereld die bepaalt wie er door gaat komen. Wel wordt het hopelijk voor een ieder een mooie ervaring die toch weer meer inzicht geeft in het leven na de dood. 


Wil jij deze middag bijwonen? Dat kan!


Datum             zondag 7 juli a.s.

Tijd van 13.30 tot circa 16.00 uur (inloop van 13.30 – 14.00 uur)              

Locatie            Buiten Afscheid - Postbaan 11 te Prinsenbeek


Stuur een mail naar welkom@buitenafscheid.nl en laat daarin weten dat je erbij wilt zijn. In verband met het beperkte aantal beschikbare plaatsen en het feit dat we zoveel mogelijk mensen de gelegenheid willen geven om hierbij aanwezig te zijn, geldt een maximum van 2 personen per aanmelding. Vermeld hierbij ook je mobiele nummer. 


Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Wel is er de mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te doneren aan Stichting Scleroderma Framed. Een stichting die beide media een warm hart toedragen. 


Als er veel aanmeldingen komen, zullen we komend najaar waarschijnlijk nog een extra bijeenkomst organiseren. Dus ook als je 7 juli verhinderd bent en je het wel een interessant onderwerp vindt, stuur dan zeker ook even een mail. We houden je dan op de hoogte van de demonstratie die we later gaan inplannen.

 

Nog één kanttekening. Als het afscheidshuis in gebruik is, kan deze middag uiteraard niet doorgaan. In dat geval laten we je dit zo snel mogelijk weten en prikken we een nieuwe datum.

 

Wij hopen dat je deze middag met ons wilt delen.

 

Met hartelijke groeten,

 

Laura van Gerve, Ineke Visschers & Hella de Wit

Comments


bottom of page